Alzamora 0-5 Sant Martí Comtal


Els de Christian Calero van caure a casa davant un Sant Marti Comtal que es va mostrar molt encertat de cara a porteria. Els matalassers van començar de menys a més, però en el principi d'aquest menys els visitants van aprofitar per anotar "dos gols matiners que van baixar molt la moral a l'equip" ens explica el míster.

Vista la superioritat dels rivals, que van arribar a el Camp Municipal de Porta com a líders amb 19 gols en dos partits, els locals van haver de canviar de sistema, ajuntar més, i estar més replegats. L'equip va assimilar bé el canvi tàctic, i ràpidament van començar a notar la millora, ja que els visitants van deixar de veure la porteria defensada per Pau Montes.

No obstant això, l'Alzamora es va trobar amb un altre problema a més de el gran rival que tenia davant, la falta d'encert, ja que quan aconseguien robar la possessió i llançar el contraatac, no tenien fortuna de cara a l'arc. "Estem tenint problemes de cara porteria, sens dubte és un aspecte que treballarem les properes setmanes, ja que ens falta finalitzar, i tenir gol. En 3 partits, només portem 3 gols i vam crear ocasions per portar més. Cal millorar ofensivament "ens explica el míster, Christian Calero.

Sens dubte, de vegades es crea un context que es veu negativament reflectit en el marcador, però una cosa que no es veurà reflectit és l'aprenentatge que ha tingut el Benjamí C després aquesta trobada. "El resultat és un accident, no crec que es repeteixi perquè l'equip aprendrà molt d'aquest partit" assegura l'entrenador.