Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona

Alzamora 4-2 Barcino

Demà freda i plujosa, però els nois de Carlos Sevillano, o "Sevi" com l'anomenen al club, tenien una important feina que fer tot i que les condicions no eren les més favorables per a una pràctica còmoda de el futbol. Davant se'ls presentava un rival dur, que no coneixia ni un empat, ni una derrota, en tres partits havia aconseguit el Barcino hauria aconseguit guanyar-ho tot amb 16 gols a favor i només dos gols en contra, arribava el líder de la lliga a l'Municipal de Porta. S

No obstant això, els alzamoreños no amedrantaron davant la dificultat de l'rival, sobretot els contrari, van sortir tan motivats i endollats en el partit que als 3 'minuts de trobada Hugo avançava al seu equip marcant el primer gol d'el partit. El partit estava sent molt disputat, però en el Prebenjamí A hi ha un aspecte que no es negocia; la intensitat i les ganes d'anar a pel partit. D'aquest voler anar a per la pilota amb més ànsia que el rival en el 7 'Berni recolliria un mal refús a l'àrea rival per liquidar l'acció entre les xarxes de la porteria rival.

El partit estava sortint de meravella, Iván s'estava fent amo i senyor de centre de camp, enrere Eduard, Derek a la porteria aportava molta calma als seus companys, Eduard, Erik i Hugo es mostraven intensos i contundents en defensa, Ángel i Martí no paraven d'aportar-li profunditat a l'equip, la sortida d'Unai i Izan va sumar a l'equip molta pressió a dalt, que al costat de la feina dalt de el potent golejador Berni, tot es conjur perquè l'Alzamora és superior a el líder.

Tot i les bones sensacions, els tres punts no s'anaven a sumar de manera fàcil. El líder va començar a mostrar els seus arguments com a gran equip, i acompanyats de l'context climatològic, camp mullat, pilotes complicats d'aclarir, ... El Barcino ho va saber aprofitar, i va aconseguir empatar el partit.

Després del descans, els 'Sevi' tenien clar que l'empat no era suficient per a ells i van iniciar el setge a la porteria visitant. I quan semblava gairebé impossible trobar forats on fer-li mal a l'Barcino, Hugo de lluny i des de la banda es va treure un xut amb l'esquerra que després de tocar el travesser acabaria dins la porteria avançant a l'Alzamora al marcador. I per arrodonir la victòria, Iván llançaria un córner tancat que acabaria donant el gol de la tranquil·litat, al mateix temps que els tres punts que se suma el Prebenjamí A.

La Roda de Premsa amb l'entrenador Carlos Sevillano:

"Partit complicat, perquè la lliga és molt dura i avui venia el líder"

"Estic especialment content amb els meus jugadors perquè aquesta setmana havíem treballat l'estratègia, i hem marcat dos gols a través d'ella"

Pel que fa a l'acció de l'Fairplay durant el partit "És molt important ensenyar això, si arribem a marcar en aquesta jugada amb un rival a terra, ens haguéssim deixat marcar un gol"
 
"Seguirem treballant tot el que puguem, sobretot la intensitat i les ganes, perquè hi ha rivals molt durs i de vegades es guanyarà i altres es perdrà, però l'important és que els nois surtin amb ganes i gaudeixin"