Alzamora 2-7 Vila Olímpica

"Durant la setmana tractem de treballar els automatismes sense pilota, però en el partit a mesura que passen els minuts, hem perdut la concentració inicial, i amb el cansament sempre costa més plasmar les idees treballades" ens explica l'entrenador matalasser.

Tot i el mal inici en defensa, abans d'arribar a la mitja part, l'Alzamora va aconseguir marcar gràcies a una badada defensiva de l'porter rival, i amb aquest gol l'equip va mantenir l'esperança per a la segona part.

Però, després del descans, va aparèixer un altre dels factors clau que va condicionar negativament els locals, Alejandro, el porter de l'equip, es va lesionar i Christian Yagüe va haver d'estar improvisant amb diferents jugadors per tapar la porteria.

El primer any d'Aleví sempre és molt exigent per les diferències físiques que es produeixen en alguns partits, tot i així el míster de l'Aleví E ho té clar: "som alevins de primer any, però tot i que això posa sempre les coses més complicades , no és excusa, ja que per això estem tota la setmana treballant ".

Hi ha diferents tipus de derrotes i segons el tècnic alzamoreño "aquesta derrota els servirà d'aprenentatge, confio en ells plenament".

De fet, l'equip ja només pensa en com començar a guanyar el següent partit i per això hauran de començar pel principi ja que les properes setmanes treballaran "la sortida de pilota", ens avança el míster.