Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona

La família Ramos - Pérez té una llarga i prolongada vinculació amb l' Alzamora, que es va iniciar des que l' any 2000 van inscriure als seus fills Cristóbal i Alberto a les categories d' infantil i benjamí respectivament.

Paral·lelament, Cristóbal pare es va ocupar com a directiu de l' àrea econòmica del club on va posar al servei del mateix els seus amplis coneixements professionals, acusat sentit de la responsabilitat i reconegudes exquisides maneres. Cari, la mare, es va ocupar de temes administratius i logístics, aportant rigor, organització i un admirable do de gent que donava qualitat a la faceta comunicativa del club. Tots dos van deixar un segell de bon fer que va suposar un impuls positiu per a la imatge del club.

Actualment Cristóbal és Vicepresident 1er, s' ocupa de l' Àrea Econòmica on segueix donant mostra del seu gran nivell de coneixement que compagina sàviament amb una elogiable discreció.

Cristóbal fill va ingressar en categoria infantil i va jugar fins la categoria amateur. Des de l' any 2008 va exercir d' entrenador a les categories de prebenjamí, cadet i juvenil fins actualment que és entrenador de l' equip Amateur. Cristóbal és exponent d' alta qualificació professional i humana, l' amic que tots volguessin tenir, rigorós, dialogant i compromès.

Alberto va ingressar com benjamí i va jugar fins la categoria juvenil. Es va iniciar com a entrenador en 2010 i actualment és entrenador del Juvenil B. Alberto és el reflex de la formació permanent, de l' esforç constant, integrador, afable, lleial i proper al tracte, és el benjamí d' una família que ha fet història al club. Alguns diuen sorneguerament que l' Alberto és el portaveu de la família per la seva reconeguda potent veu.

Gràcies, i esperem que Cristóbal i Alberto adquireixin el compromís de perllongar la saga en el futur.