Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona

La saga dels Faustino Boys comença la seva marxa al 2002 quan Hector Márquez ingressa com a Bejamí passant per totes les categories fins arribar a ser porter de l' equip Amater. Àgil i d' excel·lents reflexos. L' any 2010 es va iniciar com a entrenador fent de 2n entrenador del seu pare en equips Infantils i Cadets, sempre a l' Alzamora CF.

Abel Márquez va ingressar amb 5 anys a l' Escola i ha passat per totes les categories fins arribar actualment a la de Juvenil. És un jugador de bona tècnica i amb una excel·lent visió de joc. Fa els seus primers passos aquesta temporada com a 2n entrenador a un Benjamí del club.

Faustino Márquez, pare dels dos anteriors, va ingressar al 2004 com a 2n entrenador i a partir del 2006 de 1r. entrenador d' equips Infantils i Cadets del club.

Tenen un denominador comú, la seva passió per l' Alzamora, tarannà optimista, compromesos, respectuosos, altruistes i exponents de valors tradicionals de l' esport.

Faustino el patriarca, és la intuïció i l' experiència, Héctor (22 anys) és l'ímpetu i l' afany de superació i Abel (17 anys) la serenitat, la reflexió.

Felicitats família !!!