Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona


La història dels Clubs està plena de records, vivències i un sens fi d'anècdotes que serveixen per embolicar de sentiments situacions que han de seguir vigents.

A mitjans dels anys 60 el nostre club tenia un excel·lent equip amateur que competia a bon nivell amb altres equips del barri. En aquest equip jugava Gregorio, un extrem amb una extraordinària habilitat i velocitat. Gregorio era l' enginy, la creativitat, l' imprevisible, els seus regats dibuixaven camins marejadores pels defenses i el seu fi toc harmonitzava amb la millor de les simfonies.



Gregorio, a més, era una persona propera, optimista, alegre, ocurrent, sempre tenia una paraula agradable pels altres, el que li feia molt estimat i respectat per la gent. Gregorio va ser una icona de saviesa a la qual impregnava de la seva singular sornegueria.

A finals dels 70 la saga va seguir present a través del seu fill Paco que no va heretar del seu pare el fi estilisme futbolístic però sí els seus valors humans. Paco era un defensa esquerrà, fort, que es lliurava al màxim en tots els partits. Era el que molts identifiquen com un defensa de raça (a la foto, de peu, el segon per l' esquerra).



Amb tots dos ja haurien ocupat un espai a la història del club, però no podia finalitzar aquí i Aleix, nét de Gregorio i fill de Paco, va ingressar al club a la categoria Aleví fins la d' Amateur. Era un defensa fort, ràpid i contundent, fidel hereu del seu pare.



Però paral·lelament, la saga de Gregorio seguia enriquint la nostra història i Oriol, besnét de Gregorio, nét de Paco i fill alhora de Mª Elena, filla de Paco, va ingressar al club fa tres anys a l' Escola i aquest any al Benjamí C gaudeix de valent. Arnau, germà de l' Oriol, va entrar fa un any a l' Escola i actualment està al Prebenjamí C. Tots dos mantenen a la memòria col·lectiva una trajectòria familiar que es va iniciar fa més de 50 anys.



Històries boniques que convé tenir present per posar en valor conceptes importants com la lleialtat, fidelitat, sentiment de pertinença i exemplaritat.

A l' actualitat Paco és vocal de la Junta Directiva del club.

Gràcies Gregorio per ser el pioner !!!