L'Infantil A Femení va guanyar (1-8) fent història al club

Aquest any el club donava un gran pas ampliant i millorant el seu futbol base amb dos equips femenins completament nous, així que després de molt esforç i treball, la primera victòria d'un equip femení va arribar a la història de l'Alzamora CF


Anna Lianny, Laia Martínez, Martina Castell, Julia Alfonso, Laia Vila, Gina Llopis, Judit Vila, Diana Marcela, i Amira Osad, totes elles, a l'sumar els 3 punts davant el CE L'Hospitalet imposant amb un 1-8 fora de casa, ja han passat a formar part de la història d'aquest club el passat diumenge a la tarda. El seu entrenador, Alejandro Garcia, ens ha comentat que aquesta victòria ha estat fruit de la bona dinàmica en què van entrar ja en la jornada anterior, quan van acabar empatant un partit que anaven perdent 1-3 a 3-3. "Sens dubte, aquest punt sumat i molt treballat els ha donat molta motivació i confiança a les noies en els entrenaments d'aquesta setmana passada".

Tot i el resultat abultat (1-8) no tot va ser fàcil per a les rojiblancas. "A la primera part vam fallar moltes ocasions que ens hagués donat més tranquil·litat a través de l'resultat" ens explica el míster. Al 15 'de partit, arran d'un error defensiu les locals van empatar a les de l'Alzamora que estaven sent tan superiors que ja s'havien avançat en el marcador, però els nervis i el pànic no es van apoderar de les noies d'Alejandro Garcia i van saber tenir el tremp per portar el partit al seu costat. A la fi, les ocasions es van acabar transformant en gols i els gols en 3 punts gràcies a la feina de tot l'equip, i en especial a l'encert de cara a porta d'Amira, Judit, i Gina que van marxar a casa amb dos gols cadascuna en el seu compte.


El berenar

La història no acabaria aquí, ja que el President de el club conscient de l'efemèride que suposava, ja els havia promès a principi de temporada que si aconseguien la primera victòria de l'Alzamora amb un equip femení, els premiaria amb un bon berenar al bar de l' camp. Les noies van guanyar, van complir i van berenar.