Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona

Alzamora 3-2 Damn

El Benjamí B va aconseguir una important victòria aquest passat dissabte al Municipal de Can Drago. Els nois de Carles Mas van executar el pla que havia ideat l'entrenador per poder guanyar i competir contra un rival complicat com és la prestigiosa escola de futbol DAMM.

A la fi de l'1r quart, els blanc i vermells s'imposaven per 2 a 1 gràcies als gols de Lluc i Erick que van estar precisos de cara a porteria. El 3-2-1 estava funcionant, ja que cada jugador confiava plenament en el seu company, així doncs, d'aquesta manera tan sols havien de preocupar-se de les funcions que a cada un li tocava, sempre per ajudar a l'equip. La Damm no aconseguia generar perill davant un Alzamora molt ben ordenat, que a més amenaçava en atac amb cada error del conjunt visitant. A el tall de l'descans, Lluc va tornar a celebrar un gol, després de sorprendre el porter rival després d'un gran llançament d'una falta llunyana.

Tot i la victòria momentània, els tècnics Carlos Mas i Arnau Rodriguez al descans van insistir en alguns ajustaments tàctics que els nois van assumir i van aprendre com esponges. Però el que no van tenir en compte va ser la pujada d'intensitat que va fer el rival, gairebé a la vora de l'reglament amb un àrbitre molt permissiu que complico una mica més el partit per als alzamoreños.

Tot i les adversitats, enrere Xavier, Hector, Arnau i Yago, es van fer forts, al mig del camp, Erick, Izan i Alvaro van mostrar un gran exercici de solidaritat tractant d'arribar a totes les possibles ajudes per als seus companys, i dalt Lluc, que per la seva desequilibri va rebre més d'un parell de faltes, va estar atent a qualsevol pilota per donar-li oxigen al seu equip i generar perill a una Damm desesperada. Per no parlar de Raul, el porter que personifico el concepte de confiança amb intervencions a la porteria que van salvar al seu equip més d'una vegada.

L'àrbitre va xiular el final i el Benjamin B va sumar tres punts més i ens va ensenyar que quan confies en tu mateix i en el teu equip, és molt difícil que alguna cosa et surti malament.

Roda de premsa de Carles Mas i Arnau Rodríguez:

"Veníem d'una mala ratxa i per fi hem guanyat"

"Ens faltava confiança perquè la qualitat i el futbol ho tenen de sobres. En altres partits ens havien remuntat, i avui han demostrat caràcter competitiu"

"Els nois aprenen tot molt bé, vam tractar de jugar per les bandes, amb el punta que cau als espais, i veus els partits i veus que busquen el que els demanes i això com a entrenador és un regal"

"Espero que això sigui un punt d'inflexió en la Lliga i que aquesta ratxa positiva continuï"