Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona

La següent notícia es reflecteix en la pàgina web de l'AVV de Porta. L'alcalde de Barcelona, ​​Xavier Trias, es va reunir amb entitats del Districte per conèixer els problemes de primera mà. En aquesta reunió, no podia faltar l'Alzamora CF.

Extracte de l'article de la pàgina web de l'AVV de Porta:

"En una sessió de treball pactada prèviament, l'Alcalde, la Regidora i el seu equip es van reunir amb entitats diverses que plantegem la dura situació que viuen molts ciutadans dels nostres barris. La reunió va tocar diversos aspectes. Els més rellevants que semblava haver acord van ser:

- Segona fase de reforma de l'Espai Comunitari Porta: hi havia acord en que s'hauria de fer amb participació de les entitats de Transformació Porta i tot va indicar que hauria gestió comunitària dels espais. Es va demanar un Ateneu amb 3 espais: un centre de joves, un hotel d'entitats i un FabLab i tot va indicar la disposició de la casa Gran per acordar-lo. Hi havia consens en què la plaça Sóller necessita una remodelació en comú acord amb entitats i veïnat.

- Es va demanar un especial esforç amb el tema del menjar per nens a l'estiu després que tanca el Banc d'Aliments on participa l'AVV. L'alcalde va dir que hi havia diners sense límit per garantir-ho. Però es va reconèixer que hi havia casos els que els Serveis Socials no acabaven de solucionar.

- Desnonaments. Se li va explicar que la xacra de desnonaments que pateix el barri no té precedents i es produeixen cada dia. Trias va parlar dels esforços que porta a terme l'Ajuntament. Va haver-hi disparitat d'opinions sobre el tema.

- El representant d'Alzamora CF va demanar que no es renovi el contracte a la Fundació Marcet, ja que està portant el camp esportiu de Porta a la paràlisi. L'alcalde va mostrar la disposició a buscar un retorn del camp a la gestió de sempre del club del barri.

- Trias va escoltar les dificultats que estan suportant els inquilins dels pisos privatitzats per Regesa i va demanar fer una reunió amb membres de l'equip de govern del consistori per buscar solucions.

- Els aturats van demanar més implicació de Barcelona Activa al que l'alcalde va respondre amb una bateria de mesures de govern que s'estan prenent.

En aquesta reunió van participar les entitats de tranformar Porta, el Asc. 500 × 20, un representant de l'assemblea d'aturats de 9barris i una representant dels edificis privatitzats de joves. La reunió es va realitzar al centre cívic Can Verdaguer ".