Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona

Vols afegir alguna fotografia a la pàgina web? En la icona de la càmera de fotos que aparace baix a la dreta pots afegir la que tu vulguis *.

Diumenge, 19 de Març, es va fer la presentació de tots els nostres equips del Club coincidint amb el 69 Aniversari del Club.

A les 9:30 hores es va inaugurar la presentació amb xocolata i melindros per a tots els familiars gràcies al nostre col·laborador Pastisseria Lliso Lis.

A les 10:00 hores es va iniciar la presentació amb la desfilada dels 23 equips presentant la nova equipació amb el logo del 70 Aniversari. Es van repartir entrepans i begudes refrescants per a tots els nens.

Un moment molt emotiu va ser l'ofrena de flors in memoriam de les persones que ens van deixar per sempre durant l'anterior temporada.

Van prendre la paraula el nostre president, Juan García, i el nostre director esportiu, José Vicente Madolell. A més, van estar presents la regidora de Nou Barris, Janet Sanz, així com David Escudé, Comissionat d'Esports de l' Ajuntament de Barcelona. També van assistir Martí Niubó de l' Institut de Barcelona Esports i el Delegat Territorial del Barcelonès de la FCF, Francesc Folguera.

A més, hi va haver un espai reservat per al merescut homenatge a dues de les persones més fidels del club, els socis Francisco Rudilla i Juan López.

La Banda Municipal de Música de Nou Barris, que va actuar de manera desinteressada, va donar realç a l'acte amb una actuació espectacular que va culminar amb la presentació de l'himne del club que pròximament serà Editat.

Finalment, de 11:30 a 13:00 hores es van fer tornejos interns entre els equips de prebenjamins, benjamins i alevins en cada un dels tres camps de futbol 7. A més, hi va haver un partit entre els més petits, els debutants i la escola.

Hi va haver un gran ambient i il·lusió on tots vam gaudir com nens.

* Totes les fotografies hauran de passar un filtre on s'analitzarà si són aptes per a la seva publicació o no.