Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona
  • Gran assistència
  • Ambient familiar, amigable i divertit
  • Paraules de reivindicació, agraïments i il·lusió de futur

Dissabte 14 febrer de l'any 2015 ens vam reunir tots els que formem la gran família del ALZAMORA CF.

Vam ser més que mai, el 85% dels 330 jugadors / es del club, autoritats, representants de partits polítics, patrocinador del club, junta directiva, familiars, socis i simpatitzants van configurar una grada on es van congregar unes 600 persones que van presenciar amb entusiasme la il·lusió amb què van desfilar els 22 equips de l'entitat amb més de 50 entrenadors i auxiliars al capdavant, sota la coordinació dels Srs. Cristóbal i Medina, coordinadors de futbol 11 i futbol 7 i els Srs. Faustino i Oscar, entrenadors de infantil C i Cadet C.

Els jugadors i tècnics van ser nomenats (locució del Sr. Cristóbal - Coordinador futbol 11) un per un i aplaudits i victorejats per un públic molt disposat a mostrar-suport i molt d'afecte.
Un cop formats tots els equips en el terreny de joc van dedicar una forta ovació al públic que va respondre amb una altra si cap més sonora. Per megafonia van sonar clàssics com el "Himne a l'Alegria" i "Amics per sempre".

Es va guardar un minut de silenci en memòria de persones vinculades al club o familiars, que van morir durant la temporada. Va ser emotiu guardar mentre dos jugadors dipositaven un centre de flors al costat de la porteria del fons.

A continuació va prendre la paraula el Sr. Juan García Colodro que després de donar la benvinguda a tots els assistents, presentar els components de la junta directiva, agrair la bona feina de la Sra. Rosa Padilla a Secretaria i el popular Seve pel que fa al material, va felicitar els responsables de l'Àrea Esportiva, Sr. José V. Madolell (Dtor. esportiu), Cristóbal Ramos (Coordinador futbol 11) i Sr. José Medina (Coordinador futbol 7) pel seu treball en l'esportiu i l'humà.

A continuació va pronunciar un discurs ben construït, clar i directe que va ser molt aplaudit, mitjançant el qual va fer esment a anàlisi, reflexió i compromisos sobre aspectes vitals pel futur del club, va donar fe del bon estat econòmic i social del club basat en la transparència i el rigor i ha denunciat que es desposseís al club el 2012 de la gestió del camp detallant les greus conseqüències que han comportat pel manteniment integral de la instal·lació, que era deplorable.

També ho va fer sobre la multinacional que la gestionava i els seus intents continus d'erosionar, fins i tot humiliar, a la nostra entitat amb decisions encaminades a entorpir i limitar la plena activitat del nostre club.

Va destacar el suport del teixit associatiu del barri i del districte. Va instar a l 'Ajuntament al fet que reparin sense més demora el greu error comès i la gestió torni a qui mai se li va haver de privar.

Va fer saber al representant de la FCF que l'augment exponencial de costos: Mutualitat, Fitxes, Revisions, Arbitratges, en contrapunt amb la precària situació econòmica de gran nombre de famílies fan molt difícil equilibrar els comptes de les entitats. Va demanar que es resolgui el problema de la pèssima qualitat de la pilota oficial que s'obliga a comprar als clubs.

Als representants polítics els va recriminar el que legislin en contra dels interessos de les entitats esportives sense ànim de lucre que pot portar a la desaparició de la majoria d'elles, va demanar que es reguli i defineixi la figura del voluntariat per al personal tècnic i va trucar al consens de tots per donar solució a un tema de gran implantació social.

Va fer al·lusió al fet que aconsegueix més vigència que mai la frase encunyada pel Sr. Madolell: "Cada dia ens costa més car viure com a pobres".

A continuació es va rendir el tradicional homenatge a la Gent Gran de la qual el president va destacar, la seva saviesa, exemple i compromís.

Es van lliurar rams de flors a les Sres. Del Casal Casa Nostra. Es va fer menció especial a la presència del Sr. Celestino per la seva important patrocini com a propietari del restaurant All i oli i es va lliurar un ram de flors a la seva dona.

Tot seguit es va retre un càlid homenatge al Sr. Rafael Muñoz, el popular "Rafa", que durant anys ha estat vinculat a l'entitat en diferents responsabilitats. Se li va lliurar una placa en la qual es feia referència a la seva lleialtat a l'entitat ia la seva esposa un ram de flors. Va ser molt aplaudit per públic i plantilles. Va agrair l'homenatge amb unes sentides paraules.

Una presència que va satisfer a tots va ser la de l' Ex President Sr. Ramon Guillén, icona referent en la història de l'entitat i que en aquest dia va rebre moltes mostres d'afecte.

A continuació el Sr. Madolell va donar les gràcies a pares / mares per tenir l' entitat el privilegi de compartir l' educació esportiva i humana dels seus fills, els va felicitar per invertir en la seva formació. Els va agrair la seva comprensió, paciència, respecte i afecte i va demanar disculpes pels errors que es puguin cometre.
Els va felicitar per la imatge que difonen del club i per l'actitud respectuosa i cordial en plantejar qualsevol tema a la Direcció Esportiva. Va ser correspost amb forts aplaudiments.

Als entrenadors els va expressar la seva admiració, l' honor de dirigir-los, va destacar i reconèixer a tots els seus coneixements, vocació i compromís. Els va felicitar per fer feliços els nens i per difondre els valors de l'entitat. Va sol·licitar als assistents un aplaudiment per a tot l'equip tècnic que va ser correspost amb entusiasme i reconeixement unànime.

Va finalitzar agraint als jugadors / es que formaran part del club per divertir-se i continuar el seu aprenentatge, els va dir que lluïssin la samarreta més bella del món perquè és la seva, la que suen cada setmana i els va demanar que mantinguin sempre l'esperit d'esforç i superació.

A continuació va prendre la paraula Gerard Llibre, era el capità del Juvenil A i és el jugador en actiu al Club amb més temporades a l'esquena (15), que va fer un entranyable resum del seu feliç recorregut per l'entitat en la qual va ingressar amb 4 anys, en què va dir haver-s'ho passat molt bé, fet molts amics, va agrair l' après de tots els entrenadors i va tancar la seva intervenció demanant-li al president la creació d'un equip Amateur el que li permetria perllongar la seva estada a l'entitat.

Va finalitzar l'acte amb una tancadíssima ovació intercanviada entre protagonistes al camp i les grades, passant-se a "dibuixar" sobre el terreny de joc la paraula "Alzamora" amb el cos dels jugadors.

Després de la sessió de fotos per equips es va distribuir als participants un suculent entrepà i un suc.

El fermall va ser el partit entre entrenadors de futbol 7 i futbol 11 que va complaure al nombrós públic pel bon joc que van inculcar els respectius seleccionadors Sr. Madolell (futbol 11) i Sr. Medina (futbol 7) i al tarannà d'harmonia i amistat del que li van impregnar tots els jugadors als quals el 2-2 final complaure.
L'arbitratge va estar a càrrec d'un ex-jugador, actualment àrbitre, Sr. Andreu.

Jornada de concòrdia, amistat, diversió i de bones sensacions que ha merescut el reconeixement de tots.

El dia 3 de Març del 2015 el diari Sport ens va dedicar una pàgina a la seva edició impresa. La podem veure a les fotografies que apareixen del dia de la Presentació.