Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona

En el marc de convertir el nostre Club en una referència al districte pel que fa a participació en activitats de caràcter social, el Club es va proposar participar al Gran Recapte d 'Aliments 2014 que organitzen els Bancs d'Aliments de Catalunya al mes de novembre.

El Gran Recapte d 'Aliments és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària. Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en una situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. Per aquest motiu, els Bancs d'Aliments posen en marxa aquest projecte que l'any 2014 va arribar a la seva sisena edició.

Des de l' Alzamora CF es va convidar als jugadors i jugadores, així com a les famílies, a participar com a entitat en aquest acte solidari que va ajudar a conscienciar els més petits de les necessitats alimentàries presents en el nostre entorn.

El supermercat que es va triar per realitzar l'activitat va ser el LIDL situat al C / ESCÒCIA n 40-48 i l'horari va ser divendres dia 28 de novembre de 17h a 21h i el dissabte 29 de 9h a 21h.

Es van organitzar torns depenent de la quantitat d'interessats en l'activitat.

L'Entitat va creure que en una iniciativa que transmet que des del futbol es poden "marcar altres gols".