Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona

Filial 0-1 Valldoreix

El filial va encaixar una dolorosa derrota dissabte passat al Municipal de Can Dragó davant un rival directe en la classificació, el Valldoreix, que anava un lloc per davant. Els nois de Xavier Arnau no van aconseguir materialitzar les ocasions que van tenir i això els va passar factura.

El sistema ideat per l'entrenador local va sorgir efecte en la primera part. Una defensa de tres contundent que allunyava qualsevol ocasió de perill, un mitjà de camp lluitador amb Victor, Kakin i Uri que s'enganxaven amb el 10, Eric Vaque, qui llançava pilotes a l'esquena de la defensa. En algun d'aquests va poder arribar el primer gol de la trobada. Tant Guillem com Daniel Visus van ser dos punyals penetrant la defensa rival, obligant a l'entrenador de l'Valldoreix a fer un canvi abans de la mitja part per acabar amb el setge. El poc encert de la davantera local va fer que una primera part de domini blanc-acabés en 0-0.

A el principi de la segona meitat tot semblava seguir igual. Amb un servei de córner en els primers instants, l'Alzamora presentava la seva candidatura a endur-se el partit. El Valldoreix dominava la pilota en algun tram de el partit però no aconseguia que el guarda porter local, Marc Schneider, es veiés obligat a intervenir. Però com tots sabem, no cal arribar moltes vegades a porta per guanyar. En una de les poques ocasions que va tenir el conjunt rival, en aquest cas una falta lateral, va aconseguir anotar el 0-1, obra de l'defensa David Prat. El gol va caure com una galleda d'aigua freda al Camp Municipal de Can Dragó. El Alzamora va intentar reaccionar, passant a defensa de 4 amb els laterals a l'atac. Amb l'entrada de Miki i Christian i les incursions d'Alejandro l'equip va intentar capgirar el resultat però sense gaire fortuna.

A la fi dels 90 minuts els tres punts es van ser per als visitants en un partit on la moneda podria haver-se decantat per a qualsevol bàndol.