Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona

Primer Equip 1-1 Celtic UE

A la Jornada número 20 de el grup 11 de Tercera Catalana, el primer equip de l'Alzamora CF va empatar contra el Celtic UE, rival que es troba en llocs de meitat de taula. Malgrat insistir en atac i jugar amb més jugadors després de dos expulsions de l'rival, els locals no van aconseguir emportar-se els tres punts.

Després d'un inici de segona volta una mica irregular, perdent a casa contra un equip de la part baixa i guanyant després a l'líder en el seu camp, el conjunt dirigit per Cristóbal Ramos s'enfrontava a un rival a priori inferior com era el Celtic. Els visitants, dirigits per Enric Jané, van començar la trobada de manera fulgurant, estrenyent a l'Alzamora en els primers compassos de partit. Passats els minuts i amb el partit ja més estable, els canvis que s'havien provat en els anteriors partits van donar resultat en l'equip local, jugant amb profunditat per les bandes i filtrant pilotes pel mig. En una d'aquestes jugades de toc dels franjirrojos va arribar el primer gol de el partit, obra d'Iván Campanya, després de definir bé en l'un contra un després d'una passada filtrat d'Antonio. Lluny d'acomodar-, l'Alzamora va seguir apretant a l'Celtic combinant tant per banda amb Kevin i Victor com pel centre. Abans d'arribar a la mitja part, Iván Campanya va perdonar una altra ocasió claríssima que va impedir als de Cristóbal anar-se'n amb més avantatge a la mitja part.

A la represa res semblava haver canviat. Els locals dominaven amb contundència el partit, però tot i així el Celtic aguantava sabedor que amb un gol es ficaven en la trobada. El 1-0 semblava no acontentar tampoc als locals, que van anar a l'atac a pel segon amb l'entrada de Marc Centeno, que va revolucionar el partit. El jove davanter va trasbalsar la defensa rival, forçant faltes i targetes que semblaven escalfar cada vegada més el partit. En una d'aquestes accions d'impotència de el Celtic, Javier Barceló va ser expulsat després d'una dura entrada a Victor. El partit estava cada vegada més calent, però l'Alzamora seguia sense materialitzar una ocasió que li donés aquest respir que suposaria un altre gol per distanciar el rival. La trobada semblava estar més a prop de l'2-0 que de l'empat, però en una jugada desafortunada el Celtic va anotar el 1-1 en el seu primer i únic xut a porta en la segona part. Era el minut 78 i l'Alzamora tenia encara temps per endur-se els tres punts, però els visitants van aguantar l'empenta amb dos homes menys per l'expulsió d'Adrià Cap i es van emportar un punt de al Municipal de Can Dragó.

Amb aquest empat l'Alzamora segueix enganxat a les places de dalt de la classificació, a sis punts de l'Pubilla Casas, equip que marca la lluita per l'assentiment. En la següent jornada s'enfrontaran a Mercat Nou Magòria SE, situat a tan sols tres llocs a la taula.