Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona


Després de gairebé 4 mesos de l'inici de la temporada arriba l'aturada per Nadal que comença el dia 19 i finalitzarà amb l'inici dels entrenaments el dilluns dia 2 de gener.

Han estat uns mesos intensos en què hem tractat d'oferir el millor a través d'un ambiciós projecte de club que ens va permetent créixer qualitativament i quantitativament. Un any després som un club més fort i consolidat en totes les àrees, amb més i millors expectatives tot i les enormes dificultats patides, algunes feliçment superades com la recuperació de la gestió del camp.

Tenim l'enorme privilegi de compartir la responsabilitat de la formació dels vostres / es fills / es, el que ens enorgullim perquè ens aporten moments molt agradables.

Us agraïm la vostra complicitat, comprensió i respecte i per descomptat les discrepàncies que hagueu estimat oportú exposar, que compartides o no sempre mereixen la nostra major consideració.

El Nadal és una festa tradicionalment familiar, de fraternitat i alegria, en què tenim l'oportunitat d'incidir en els valors que donen sentit al nostre club: formació, esforç, superació, respecte, solidaritat, concòrdia, pluralitat, diversitat, com el millor camí per eradicar les desigualtats.

Estiguem alertes sobre la part nociva que tenen la festes tradicionals i col·lectives especialment el nostre "amic" consumisme.

Sapiguem també que hi ha persones que no podran gaudir d'aquestes festes, per motius de salut, socials, laborals, etc. pensem en elles i ajudem-les en la mesura de les nostres possibilitats, fem especial èmfasi que ni un / a sol nen / a es quedi sense somriure.

Un record emotiu pels / les que ens van deixar per sempre durant el 2016.

Tindrem uns dies de descans que finalment se'ns faran llargs, perquè el que veritablement ens entusiasma és conviure cada setmana amb els nens / es i joves.

Que gaudiu, passeu-lo bé, compte amb els excessos i compres impulsives, que tingueu agradables sorpreses i bons propòsits pel 2017 que el que més desitgem és compartir-ho amb vosaltres en un entorn de saludable convivència i benestar.

Bones Festes i Any Nou 2017 !!!

ALZAMORA CF Un lloc per a la concòrdia.