Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona

25 juliol 2016 ... És un gran dia !!
 
A les dependències de l 'Ajuntament Nou Barris per fi s' ha signat el document que atorga a l' ALZAMORA CF la concessió de la gestió del Camp Porta fins al desembre del 2018.
 
Ha estat una llarga lluita des que el 2011 es va prendre la decisió mancada de la necessària transparència de concedir la gestió del camp a una multinacional sense vincles amb el barri. Com deia un vell soci: "Va ser per la mà de Déu".
 
La decisió no va aconseguir humiliar-nos, ni mancillarnos, ni molt menys doblegar-nos, però van conculcar els nostres drets i ens van causar dolor molt dolor, tot i això la nostra dignitat es va mantenir impol·luta i alhora la nostra capacitat de reacció col·lectiva es va activar per denunciar l' atropellament comès.
 
L' ALZAMORA CF des de mitjans dels 70 es va implicar amb la solidaritat de tot el barri en què vells terrenys de la RENFE es convertissin en un camp on nens / es i joves del barri i el seu entorn puguin practicar esport. Molta gent va picar pedra per fer realitat l' objectiu.
 
En aquest afany el club va invertir part important del seu patrimoni, venent el seu local social, perquè la instal·lació millorés permanentment tant en vestuaris, estructura perimetral, despatxos prefabricats i instal·lació de gespa artificial. En definitiva una important inversió econòmica (240.000 € aprox.) perquè TOTS / ES la gaudiran.
 
La instal·lació és indiscutiblement propietat municipal i per tant de tots els / les ciutadans / es, mai hem tingut cap dubte ni necessitem cap certificació cadastral, però és bo que tots sapiguem la veritable història perquè ningú tingui temptació de manipular-la.
 
La lluita de l' ALZAMORA CF sempre va tenir per objectiu el foment de la convivència col·lectiva. Aquesta concessió ha estat més curta en el seu procés a causa de l' actitud de l' AT. PIFERRER que va propiciar que mitjançant previ consens, poguéssim optar una única entitat a l'adjudicació de la mateixa.
 
En aquesta llarga lluita s' han difós rumors malintencionats tendents a intoxicar les persones i tacar la imatge del nostre club, en el sentit que volíem apropiar-nos de la instal·lació per al nostre ús exclusiu.
 
Res més lluny de la realitat, de tota manera aquest tipus d' accions són pròpies de mercaders d' interessos espuris que emparats a l' esport busquen el seu lucre personal.
 
Agraïm el suport de tota la gent de l' ALZAMORA CF, de l' Associació de veïns del Barri PORTA, les entitats germanes, les institucions i partits polítics, mitjans de comunicació, que ens han donat suport incondicional.
 
Però no creguem que hem guanyat trofeu algun, encara que hem derrotat a la desraó, tenim una àrdua i il·lusionant tasca per davant per a través de l' esport vertebrar una societat que eradiqui la desigualtat i fomenti la igualtat d' oportunitats.

Avui és un gran dia.

FELICITATS ALZAMORA



El nostre president Juan García amb alguns dels membres de la Junta Directiva i el Director Esportiu acompanyen Janet Sanz, regidora de Nou Barris en un gran dia.