Alzamora Entitats esportives BARCELONA Barcelona

Prebenjamí C 2-3 Martinenc

A la catorzena jornada de el grup 20 de la categoria prebenjamí 7, el Prebenjamí C de l'Alzamora va perdre per dos gols a tres en un enfrontament directe contra el Martinenc.

Abans de l'duel, el Martinenc arribava a al Municipal de Can Dragó sense haver sumat encara cap punt, mentre l'Alzamora només el superava en la classificació gràcies a una victòria aconseguida fa algunes jornades. Els nois d'Alejandro García van començar el partit pressionant en camp rival posant als visitants en dificultats. En una d'aquestes jugades i després d'una falta provocada a la vora de l'àrea, el golejador de l'equip, Jorel potes, va anotar el que seria el primer gol de el partit. Amb el gol dels locals es van relaxar i van permetre alguna contra, però entre José María i els centrals van aconseguir deixar la porta a zero en el primer quart. Ja en el segon quart, el Martinenc va prémer buscant l'empat i el va trobar en el minut 18, després d'una errada en sortida de pilota de la defensa blanca i vermella que va aprofitar Joan Enciso per col·locar l'empat al marcador a el tall de l'descans.

A l'inici de l'tercer quart els locals van sortir empenyent des del principi i Víctor Malic, després d'una gran galopada per banda, va marcar el gol que posava per davant a l'Alzamora. Semblava que els locals anaven a aguantar el resultat fins al final de la cambra, però abans d'arribar a la fin, una errada en defensa va propiciar l'empat per al Martinenc. Per si això no fos poc, en l'última jugada de la cambra i amb empat al marcador, Joan Enciso va marcar el tercer gol en el seu compte particular per posar per davant als visitants abans de l'últim quart. De perduts a el riu, l'entrenador local va sacrificar a un defensa per afegir més gent a l'atac i així poder generar alguna ocasió més. El Alzamora va pressionar en els últims minuts però tant el porter visitant Pol Roca com el desencert local van impedir a l'Alzamora emportar-se algun punt.

Amb aquesta victòria el Martinenc va aconseguir els seus primers tres punts de la lliga i empata a punts amb l'Alzamora en l'última posició de el grup.